Annons

Intervju i Elle Decoration

När vi handlade mat tidigare idag smög jag ner ett inredningsmagasin i varukorgen och blev glatt överraskad när jag kom hem och började bläddra. Jag var ju med där, på en helsida! Vissa intervjuer görs ju så långt i förväg att jag ibland glömmer bort när de ska publiceras. Men det gör mig inte mindre stolt eller glad när jag väl ser dem. Om du vill läsa denna som handlade om utmärkelsen Årets Inredningsbloggare 2016 och att det nu är dags att nominera 2017 års bästa bloggar samt mina framtidsplaner för bloggen så hittar du mig på sidan 52 i senaste numret av Elle decoration!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Mai skriver:

    Oh, congratulations! Too bad the interview is not in english 🙂

  • Katja skriver:

    Stort Grattis! <3

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *