Annons

Hemnetgodis Landsvägen 71

Ni som läser många inredningsbloggar kan inte ha missat det senaste samarbetet mellan tidningen Residence och Pella Hedeby som hyllats unisont de senaste dagarna. Fantastiskt fint stylat. HÄR kan ni läsa mer om projektet där de också listar höstens hetaste inredningstrender. Men, visste du att lägenheten som plåtats till reportaget är ute till salu på Hemnet just nu? Kolla in adressen Landsvägen 71 hos Svenska Mäklarhuset så hittar du mer bilder, rum och fler vyer från samma bostad. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Sanna skriver:

  Ok. Liknar allt annat hon stylat i grått….

 • Carolina skriver:

  Jag kan inte längre läsa hela dina blogginlägg i Feedly bloggläsare. Orkar inte klicka mig vidare till din blogg/hemsida utan hoppar till nästa i mitt flöde istället. Vill du att man ska läsa bloggen från din sida eller är det nåt som blivit fel? Hälsningar Carolina

 • Caroline skriver:

  Vet du vart soffan är från, försökt hitta utan resultat, trodde först Mags.

 • Pella skriver:

  Caroline, soffan är från Hem. 🙂
  Sanna, ibland stylar jag även i vitt, greige eller grågrönt…… 😉

 • Emelie skriver:

  Så schysst! Vartifrån är den snygga vägglampan?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.