Annons

Hemnetgodis Fredsborgskulle Österåker

Har ni sett radhusen i Fredsborgskulle i Österåker som är till salu just nu? Stylisterna Marie Ramse och Annie Lindberg på JM är två fenor på att få till värme och hemkänsla i nyproducerade hem och detaljstuderar man bilderna finns det många bra tips att plocka med sig för den som har mer ”normala” förutsättningar att jobba med än de bostäder oftast visas i inredningsmagasinens hemma-hos-reportage. Alla bilder hittar du HÄR. Men låt oss kolla in några detaljer!
Om man bortser från att de säkert inte fick använda en matta här (för att man måste visa de fina golven på mäklarbilder) så gillar jag hur de har öst på med textilier. Spana in hur de två fönsterpartiernas gardiner får mötas istället för att som brukligt lämnas med mellanrum. En detalj som gör stor skillnad i en hård miljö!
Strama vita kök är en utmaning, men förutom knepet med ett klassiskt diskbänksstilleben (minst en grön växt, vackra flaskor och skärbrädor av trä för att mjuka upp) så kan man även låta favoritgrytan stå framme istället för att gömma undan den i ett skåp! Och oavsett vilken väggfärg man gillar är det en fin detalj att måla in en knopplist i sovrummet så att man kan hänga av sig plaggen snyggt. 
Fotograf: Sara Medina Lind Inredning: Marie Ramse & Annie Lindgren

Kategorier:

Kommentarer

 • Anders skriver:

  Det där med en inmålad knopplist i sovrummet för kläder är ju supersmart!

 • Pella skriver:

  Älskar´t! Bästa Ramse!

 • Hej!
  Var kan man köpa den fina lampan och vem gör den?
  Tacksam för svar.
  Mvh Ingela

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.