Annons

Halloween och pysselidéer

En sak som är väldigt rolig när man bloggar och tar egna bilder är att se sina foton spridas över hela världen via Pinterest. Speciellt eftersom man numera kan få statistik på hur många gånger de sparats om. Jag blir stolt som en tupp när jag ser att flera av mina gamla Halloween-idéer ”repinnats” mellan 30 000 till 600 000 gånger och har åkt flera varv jorden runt. Flera av mina arkivbilder har jag dessutom fått sälja till internationella magasin som brittiska ELLE, tyska Cosmpolitan och tidningar i Japan. För nytillkomna läsare är det kanske inte är så lätt att hitta de gamla inläggen, så här kommer några favorit-tips i repris.
Får du inte tag på några pumpor där du bor? Testa det här knepet som jag själv testade efter att ha sett en bild via Pinterest. Blås upp ballonger och måla ansikten med svart vattenfast tuschpenna!

Köp små miniatyrpumpor på mataffären och klistra på svarta batman-vingar. Skär snitt i pumpan och stick i kartongen eller sätt fast den med med dubbelhäftande tejp om du inte vill förstöra pumpan.

Har du liksom jag ont om tid men vill fixa fint för barnens skull? Enklaste och snabbaste panikdekorationen av dem alla. Klipp små fladdermöss av svart kartong och häng upp i en kvist.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Ballongerna är ju jätte söta 🙂 Men lite jobbigt när man behöver skaffa helium..

 • Det va ju bra mycket smartare än helium! 😉

 • Sandra skriver:

  Älskar ballongerna. Hsr gjort dom vsrje år sen jag såg dom här ?

 • Sandra skriver:

  Älskar ballongerna. Hsr gjort dom vsrje år sen jag såg dom här ?

 • Trendenser skriver:

  De är uppblåsta med luft och fasttejpade på väggen 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.