Annons

ANNONS: Dukningstips till Halloween

Snart är det dags att börja planera årets Halloween-firande. Det behöver inte nödvändigtvis vara synonymt kulörta pumpor och plastiga maskeraddräkter, man kan fira sobert och skrämmande också. I samarbete med Panduro har jag tagit fram några förslag på ett monokromt kalas med svart på svart, där vi mixa matta och blanka ytor. Skippa kladdet med kärnor och urgröpning och satsa på pumpor i papp istället (håller till nästa år också!). Skapa ljusstakar av små vaser och loppisfynd som du målar med porslinsfärg.
Vi målade även svarta döskallar i papp, lade ut fjädrar och rev tunna lager av tyll som bordsdekoration. Kolla in mitt instagramkonto @trendenser och Panduros hemsida för fler bilder och dukningstips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – Presenteras i samarbete med Panduro

Kommentarer

 • Helena Lyth skriver:

  Åh vad läckert det blev. Älskar svärtan och dina fantastiskt vackra bilder!!! Jag gjorde något liknande men fegade ur och behöll lite orange 😉 https://blogg.skonahem.com/hemmamedhelena/2015/10/18/halloweenpyssel-halloweendekoration-med-ljusstakar-av-svartsprejade-pumpor/

 • andreas skriver:

  Det var nog den snyggaste halloween uppdukning jag någonsin sett.

 • Hannah skriver:

  Så fint! Snyggt jobbat!

 • Fantasticform skriver:

  Mycket läckert med svart på svart!

 • Toppenfint som alltid när du har varit i farten!
  Stor kram
  Inredningshjälpen/A

 • Johanna Garcia skriver:

  Riktigt coolt, Frida! Snyggt med det gröna som bryter men ändå har rätta formen för att kännas kusligt.

 • Helena skriver:

  Fint, men oj vad jag hajjade till på photoshoppandet av röken 😉

 • A. skriver:

  Finfina bilder!

 • Trendenser skriver:

  Det är 100% riktig rök på den första bilden, på nummer två fick jag bara förstärka den eftersom ljuset dödade rökpelaren 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.