Annons

DIY: Dekorera pumpor med hjälp av en borrmaskin

Snart är det dags att börja preppa för Halloween och inför de kommande festligheterna måste jag tipsa vidare om idén att dekorera en pumpa med hjälp av en borrmaskin! Man skär ett lock och gröper ur innanmätet, sedan borrar man helt sonika en mängd hål. Antingen i samma eller i varierande storlek. Vips har man fixat sig en väldigt fin ljuslykta att ha på fastukvisten eller balkongen. Den här fick jag i present på Skördefesten tidigare i veckan. Och det är ju också ett tips i sig, att det är en väldigt personlig och fin värdinnegåva att ge bort såhär års. Tack snälla Martin och Hanna
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Estela skriver:

  Vilken fin present och idé.❤

 • Hanna skriver:

  Vilken kul idé, och så smart att borra hålen med borrmaskin!

 • Hannah skriver:

  Så fint! ??????

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *