Annons

Intervju med mig i radio P4

Idag har jag varit med i en lång radiointervju hos P4 Halland där jag bl a pratat om mitt intresse för hållbar och hälsosam inredning och varför jag tycker det är en viktig fråga. Reportaget sändes i tre delar / avsnitt under förmiddagen men det finns en hoppklippt trailer att lyssna till på nätet. Lite ryckigt men det summerar samtalet. Anledningen till att jag började fundera i de här banorna ser ni på mina axlar, på bilden nedan. Det är mycket som förändras när man får barn och min relation till hem och inredning påverkades mer än jag trodde. Dels utifrån miljöfrågan, dels utifrån andra mer praktiska aspekter. Hela förmiddagens sändning hittar du HÄR (klippen med mig är insprängda i programmet men spola fram till ca 16 minuter och sedan 43 minuter in i programmet så hittar ni mig). Glad lyssning!
Foto: Anna Roström, Smallpigart.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Jätteintressant! Bra vinkel på renoveringshysterin.

 • Anna Roström skriver:

  Ni är så fina <3

 • Jenny skriver:

  Vilken härlig bild & vilka kloka ord! Tycker du gör ett jätte bra jobb & hoppas att du fortsätter odla tankegångarna & bygger vidare på samma väg.

 • Kärlek skriver:

  Fin du är!
  Vill du läsa en blogg om hjärtskärande krönikor och olycklig kärlek? Klicka då in på denna.. https://trashfeelings.blogg.se/?tmp=224059

 • sofia skriver:

  Amen du e så klok och jag bara älskar din dialekt. Gulle du!

 • Elle skriver:

  Vilken fin bild!

 • Hej Frida – åh, vilken härlig bild! Kram från Ebba!

 • Anna skriver:

  Vad spännande med intervju! 😀 Underbar bild!

 • Karin Sköldberg skriver:

  Vilken härlig bild på er!
  Och håller helt med i dina hållbarhetstankar.
  Kram!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.