Annons

Hemnetgodis på Wadmansgatan

För mig går det lite i skov, men just nu är jag inne i en väldigt ”intensiv relation” med mina auktionsappar på mobilen. Kanske var det just därför jag gick igång på den här lägenheten som ligger ute till salu via Alvhem mäkleri. Fastnade inte så mycket för möblerna som för de fina detaljerna. Hyllor, bord, byråer och väggar bågnar nämligen av flera saker jag har på min vintage-radar just nu. Såsom byster, litografier, konstböcker och sådant. Kolla in terassen också… Unik i sitt slag även den.

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Har själv alltid köpt litografier. Har aldrig förstått det där med planscher i mängder!

 • Linnea skriver:

  Fin lägenhet med fina detaljer! Men nu måste jag höra med dig Frida om du har några kloka tankar om inlämnad nyhet: https://www.sydsvenskan.se/2016-09-09/ett-fatal-budgivare-lagger-miljoner-bud-pa-lauritzcom-men-koper-sallan-varan
  Känner mig så skeptisk till nätauktioner nu, jag har ju faktiskt ingen aning om vilka mina "motbudgivare" är..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.