Annons

Happy Friday!

Det var länge sedan jag köpte hem en fredagsblomma nu, men efter en supereffektiv dag på hemmakontoret där jag betat av en mastodontlång to-do-lista unnade jag mig en riktigt härlig höstbukett och en fin fredagspresent som belöning. Kolla in dessa fina decilitermått i trä. Hur söta? I helgen ska jag vara 110% ledig, bara hänga hemmavid och möjligen sträcka mig till att kolla upp några roliga stopp till en kommande Köpenhamnstripp. Slog passande nog även till på den här idag. Fin fredag till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Jag känner att jag har varit en dålig läsare den sista tiden och bara kommenterat när jag tycker att du eldar på samhällets kemikaliefobi eller utrycker ett (i mina ögon) föråldrat genustänk. Men faktum är att jag älskar din blogg och tycker att du är otroligt begåvad när det gäller inredningstrender. Du lyckas fånga samtiden på ett så otvunget sätt. Och dessutom är du imponerande bra på att länka till andra.
  Så tack för en fin blogg. Glad fredag!

 • Sanna Ek skriver:

  Hittade ett jättefin måttsats i metall från Ikea, tror det är en nyhet. I vilket fall så heter den vardagen och kostade 39kr. Tips!

 • Annika skriver:

  Så fin bukett! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.