Annons

Veckans kontor

Innan jag ger mig i kast med min Formex-rapport måste jag visa foton från platsen som varit min bas de senaste dagarna. Ett hem Stockholm. Kanske ett av de finaste hotell jag vet. Här laddade jag (men också kameran och min dator) batterierna mellan möten, föreläsningar och mässbesök. Både bokstavligen och bildligt talat. Så otroligt inspirerande miljöer och så genomtänkt, in i minsta detalj. Inredningen är signerad Ilse Crawford. Nedan bjuder jag på en mix av kamera- och mobilbilder från veckans vistelse. Enjoy!
Litet, familjärt och med fantastisk service. Det känns verkligen som att bo i någons hem.
Mitt favoritrum? Orangeriet på innergården.
Här åt vi både frukost och middag…
Bästa starten på dagen.
Och såhär såg rummet ut. Älskar väggfärgen. 
Biblioteket och vardagsrummet ligger i fil. Oskarp bild men fantastisk miljö. 
Här kan man slå sig ned med en kopp te och kakor som huset bjuder. Bläddra i böcker eller spela sällskapsspel. Eller varför inte prata lite med de andra gästerna. Det bor alltid så spännande människor här. Gången innan när jag besökte stället var både Ilse Crawford och Li Edelkoort hotellgäster för natten. 
Another day another meal. Jag har ätit så gott de senaste dagarna att det inte är klokt. Detaljbild från köksbordet. Där kan man sitta och titta på kockarna medan de grejar vid spisen intill. Snacka om hemkänsla. För att inte tala om alla växter och vackert inredda små hörn. Bilden nedan är tagen på väg in i hissen en morgon på väg till mässan. Fler bilder hittar du HÄR!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Så härlig atmosfär där, en sleep over där står högt upp på min önskelista!
  Härligt att vi hann ses om än lite snabbt och tack för toppenbra fördrag och hållbarhet och miljö!
  Kram Anette

 • Så kul att du bor på Ett hem. Jag bor i området, nästan i samma kvarter. Det är så fint. Ser fram emot rapporteringen. Jag kommer inte själv vara på Formex den här gången

 • Lena skriver:

  Magiskt hotell ??

 • Amanda skriver:

  Ilse är ett geni! Tack för bilderna!

 • deckre skriver:

  Åh vad snyggt!

 • Jättebra tips på hotell. Scandic t ex klarar man ju inte av längre. Folk går i strumporna eller barfota till frukost. Men för att gå händelserna lite i förväg; Vad säger du om vintern och inredningstrenderna? Är det så att Dagg och Eos är de första att försvinna bort från frontlinjen och vad kommer stort?

 • Karin skriver:

  Åh väggfärgen!! Vet du vad det är för färg/kod?

 • Karin skriver:

  Tips på alldeles otroligt vackert hus/lägenheter. https://www.wrede.se/nyproduktion/670047#.V8Ak31R2unN

 • Emma skriver:

  Väggfärgen skulle nästan kunna vara….kaffelatte.. 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.