Annons

Önskelista augusti 2016

Augusti månads önskningar består av fem finheter jag funderar på eller behöver inför hösten. Ska jag sätta saxen i håret en gång för alla? Sugen på en axellång page efter sommarsolens behandling av mina strån. Letar också efter den perfekta svala blusen och byxorna som funkar i den vädermässiga övergången mellan semester och jobbstart. På tal om det behöver jag en skön axelremsväska inför augustis mässor. Och en brevkniv. Låter som en lyxpryl men jag har insett att det skulle underlätta kontorsarbetet avsevärt om jag hade en ändamålsenlig sådan till hands eftersom posthögen i perioder växer sig till torn. Innan de stänger igen utställningen skulle jag också vilja hinna med ett besök på ”Picasso for Picasso” hos Louisiana utanför Köpenhamn. Sist men inte minst, en ekologisk hårdprodukt jag blivit nyfiken på efter att ha läst om den hos många bloggar. Månadens önskelista! 
1. Tummen upp för Stephanie Hills frisyr och svala kontorsoutfit (bloggar på the-style-bungalow)
2. Väska Loewe
3. Brevkniv Alligator Svenskt tenn
4. Iles Formula
5. Picassos teckningar på Louisiana, pågår till och med 9 september

Kategorier:

Kommentarer

 • Fru Minimalist skriver:

  Den mest ekologiska hårprodukten måste väl vara "no poo"?
  Jag testade det under en period med hyfsat gott resultat. Det var nog det billigaste och mest miljövänliga sättet jag testat att tvätta håret på. 🙂
  https://minimalisterna.se/halvvags-utan-schampo/

 • Terese skriver:

  Hej.
  Hur har det gått med den ekologiska deon? Är nyfiken på en uppdatering.

 • Mia skriver:

  Du skulle med all sannolikhet vara ursnygg i en längre page. Hoppas du vågar! Det skulle dessutom fortfarande vara tillräckligt långt för att kunna sätta upp det om du tycker det är skönt.

 • Victoria skriver:

  Läste på ingredienserna på de där hårgrejerna för jag blev nyfiken.. Very inte ekologiskt tyvärr. Typ 5 olika silikonoljor plus formaldehydbildnande konservering i . Kan säkert vara bra ändå men är synd att bli lurad att nått är eko och så är det inte det, är mest så jag tänker 🙂

 • Sally skriver:

  Inget att göra med önskelistan men jag har ett önskemål om att någon men en stor/större inredningsblogg ska sprida ordet om att ta bort klisterlapparna på diverse märkesglas/muggar osv. Haha. För det är väl meningen att dom ska ta bort eller är det jag som fattat helt fel?
  Tycker jag ser ofta, både i vänners skåp och på lite halvstora bloggar/instagramprofiler exempelvis bilder när dom dricker fredagsskumpa ur sina vackra iittala glas…
  Hur vet jag att det är just iittala? Jo för att dom låter lilla klisterlappen med det röda i:et sitta kvar, jag stör ihjäl mig å tänker att man ska sprida ordet! Om inte jag har fel då får väl alla göra som dom vill 😉 (gäller andra märken än iittala också)

 • Ann skriver:

  Jättefin väska, men … 1.315 euro (!!)

 • Ida skriver:

  Sally: JA! Frida, kan du snälla uttala dig om vad du tycker om detta 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.