Annons

Lookalikes: Baldakiner

För ett par år sedan sålde Artilleriet en himmelssäng som denna och jag minns att den tog slut ideligen. Jag använde den i en styling för Scandic som jag visade på bloggen och blev nermailad med frågor om inköpsställe. Nu finns den inte kvar i Artilleriets sortiment (uppdatering: de har en ny leverans på väg) och en liknande modell har kommit in som nyhet på Ellos. Eftersom himmelssängar har funnits i uppslagsböcker sedan länge kanske man inte kan betrakta detta som en ripoff men icke desto mindre lika är de ju ändå – och kanske (för en gångs skull) ett köptips på temat lookalike för alla er som sökt efter en.
Bild 1: Baldakin från Artilleriet, pris 1499 kr
Bild 2: Himmelssäng, nyhet från Ellos pris 1299 kr

Kategorier:

Kommentarer

  • Villy skriver:

    Baldakiner kommer oprindeligt fra Mellemøsten, så både Artileriet og Ellos følger indretningstrends. Det er klart at Artielierets kunder er mere velhavende og "first movers" i forhold til Ellos.

  • nicevibes skriver:

    Så sagolikt vackert!

  • Lisa skriver:

    Så kul när någon annan kör när det har utgått! 🙂

  • Hannah skriver:

    Vilken stämningshöjare! Superfin!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.