Annons

Hemnetgodis i Skåne

Sommarhussäsongen sjunger på sista versen, men innan vi stänger locket till den burken måste jag visa det här veritabla ögongodiset som ligger ute till salu i Borrby Skåne via Uppvik & Döttrar. Ett pittoreskt litet konstnärshem med putsfasad som från 1915. Detta är tydligen konstnärinnan Thérèse Reuterswärds ”pièce de résistance”. En sådan pärla! Fler bilder HÄR!

Kategorier:

Kommentarer

 • Ekenäsliv skriver:

  Ja det var verkligen en pärla:)
  Trevlig helg!

 • Sandra skriver:

  Mittemot min farmor! Dags att flytta kanske…

 • Kristin skriver:

  För övrigt förstår jag inte varför inte fler mäklarfirmor använder sig av duktiga copywriters, som Uppvik gör. Nog kunde man arbeta sig förbi slentrianbegreppen lite oftare, när det är objekt för flera miljoner man vill sälja …

 • Lena skriver:

  Magiskt fint hus och jag ÄLSKAR Uppviks bilder!!!

 • Malin skriver:

  Jag har en vän som har flyttat in i en nyrenoverad lägenhet. Hon var först glad i de vita väggarna, och köksskåpen men nu upplever hon dem som opersonliga och hon får inte till någon riktig hemtrevnad.
  Har du några tips till henne på hur hon kan få sitt vita hem mer hemtrevligt?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.