Annons

Happy Weekend!

Efter varje större jobbutmaning brukar jag belöna mig själv med något (en sak eller upplevelse). Och efter veckans föreläsningar på Formex blev detta min present till mig själv. Ett Hems signaturstickor från Fuegia 1833 Laboratorio De Perfumes. Förutom att det känns som att ta med sig en bit av hotellkänslan hem så gillar jag verkligen Fueguias koncept: Läs mer HÄR. Happy Weekend!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Välförtjänt Frida!
  Jag har lyssnat på många av dina föreläsningar, alltid väldigt bra och intressanta ämnen, och det som du höll nu i veckan var nog det bästa hittills! Grymt jobb du lägger ner!
  Jag gillar diffusers framför doftljus, inget sot och ingen brandrisk men härlig doft i lagom dos.
  Önskar dig en riktigt skön helg.
  Kram Anette

 • Anna-Maria skriver:

  Bra tänkt, man ska belöna sig!

 • Anonym skriver:

  Följ gärna min blogg i min kamp att försöka gå ner i vikt ☺️

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.