Annons

Formex 2016: Nordic Me

Idag öppnade Formexmässan ute på Älvsjö i Stockholm och jag har varit på plats dels för att föreläsa, dels för att kolla in höstens nyheter. Här kommer ett snabbt svep från årets trendutställning vid mässrestaurangen i B-hallen. Den blev min favorit av de officiella ytorna (förstod mig inte riktigt på entrén i år). Här bjöds det på mustiga härliga kulörer och ett fint kurerat urval från utställarna signerat Tina Hellberg som jag tycker speglar modebilden väldigt väl just nu. Vinrött, mörkblått, senapsgult, skogsgrönt och rostrött. Rustik keramik, 70-talstextilier och stänkmålat. På mitt Instagram Stories hittar du en film som visar utställningen i sin helhet, missa inte! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Håller med!

 • Lisa skriver:

  Roligt att stänktapeten är tillbaka! Är uppväxt med stänktapeter i nästan varje rum.

 • Sandra Nicole skriver:

  Typ exakt sådär (färgmässigt) såg COS häng ut för nån säsong sen. Intressant!

 • Erika skriver:

  Intressant 🙂

 • Anna skriver:

  Men vad spännande!! 🙂

 • Anna skriver:

  Sandra-Nicole: fast det är väl inte så märkvärdigt egentligen. Inredningsvärlden hänger som oftast på designvärlden i färger mm.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.