Annons

Flower delivery / delirium?

Minns ni fredagsblomman med tillhörande kruka som jag beställde innan semestern. Idag knackade en budfirma på dörren till studion och levererade. Kanske mitt livs största blombud. Jag har fått supermånga frågor om var jag köper såhär stora golvväxter och mitt bästa tips är att fråga din lokala blomsterhandlare. Både små butiker och stora kedjor tar nämligen in sådana på förfrågan. De måste dock specialbeställas och brukar komma i set om minst fyra så det bästa är att gå ihop ett kompisgäng och beställa tillsammans så tar affären ingen risk att bli stående med osålda jätteväxter. Denna har jag köpt på Blomsterlandet i Sisjön och krukorna har jag köpt på Bergs Potter. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • M skriver:

  Men vad heter denna växt? 😉

 • Anna skriver:

  Fint! Undrar också vad den gröna växten är för sort? Trevlig helg!

 • Wow! Det där kallar jag helgblomma, eller träd rättare sagt!
  Trevlig helg Frida!
  Kram
  Anette

 • Emeli skriver:

  Superbra tips! Av bladen att döma skulle jag säga – uppstammad fiolfikus…men jag är inte hundra på det…

 • Ingrid skriver:

  Hej!
  Ursnygg växt/kruka!!
  Men jag undrar också varifrån de tunna snygga ramarna på väggen kommer ifrån.

 • Jojo skriver:

  "Bokstället" ser också fint ut. Från vart??
  Glad helg!

 • Erika skriver:

  Vilken snygg! Diggar fotoväggen också 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.