Annons

Dagens kontor

Tack för den helt överväldigande responsen på mitt blogginlägg om olika inredningsstilar. Jag har nog aldrig fått så många länkningar och hurrarop på ett inlägg i bloggens historia tidigare – och så nytt trafikrekord på det. Superkul! Jag har kompletterat listan med ytterligare några stilar nu efter önskemål från er läsare, så kolla gärna inlägget igen. Idag stod uppstartsmöte och höstplanering på schemat, så det blev ett långpass vid konferensbordet på Spinneriet. En ögonblicksbild från vår lunchpaus som kändes väldigt somrig för både öga och gom. Avocadomackor med jordgubbar och färskost på nötbröd kan verkligen rekommenderas. Och visst är det fint att dekorera mat med ätbara blommor och polkabetor?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilket härligt möte, så mycket gott!
  Mackor som har avokado eller tonfisk som pålägg, eller ännu hellre både och är det godaste jag vet!
  Stor kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • culkner skriver:

  Och nu blir man ju nyfiken! Who’s lucky number three på kontoret?

 • Hannah skriver:

  Ljuvliga mackor!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.