Annons

Bloglove: @klintdrupp

Lite motsägelsefullt, eftersom jag själv inte bjuder på några bilder från mitt eget hem, men jag tycker det är så härligt att få kika in genom instagramfönstret till andra inredningsintresserade. Inte minst i andra länder. Danska bloggaren Jesper Klintdrupp Poulsens hem är så fullmatat med skandinaviska designklassiker att man häpnar. Lite för minimalistiskt (och dyrt!) än vad jag kan ha med en vild treåring i huset men icke desto mindre fascinerande att följa på distans, just därför. Kolla in hans konto på @klintdrupp
Foto: Jesper Klintdrupp Poulsen

Kategorier:

Kommentarer

 • David Albin skriver:

  Mycket snygg sida med många fina tips ?

 • Hannah skriver:

  Kul med en kille som bloggar 😉

 • Lisa S skriver:

  Hej Frida! Så himla snyggt! Älskar att titta på sådana bilder, även om det är alldeles för stramt o minimalistiskt för min smak, har själv mkt mer eklektiskt! Vill dock gärna säga att jag inte alls tycker det är motsägelsefullt av dig, du har ju inte "snott" hans bilder o visat mot hans vilja. Hur kul det än hade varit att få se ditt hem, så är det ju helt en smaksak hur man vill göra och naturligtvis något som jag verkligen respekterar och förstår och nog hade gjort samma sak. Kram Lisa S

 • Lisa S skriver:

  Oj blev helt fel!!!! Inte alls min blogg!! Sorry. Lisa S

 • Jojo skriver:

  Det är de som roligt, att få se hur folk (ni) bor!Vore så roligt att få se ditt hem, vi är ju många som är nyfikna på helheten. Alla (de allra flesta iaf) "stora" bloggar som jag följer visar upp sina hem dagligen. Vad är de som gör att just du inte vill visa? Vore kul att få veta, även om jag respekterar att du inte vill visa. Din blogg är ju hursomhelst bäst iaf!

 • Anna skriver:

  Pst… kika in här för mer dansk inspiration <3 https://www.annareventlow.dk/christiansholms-tvaervej25

 • Annika Andersson skriver:

  Bravo Jesper – en av mina favoriter på Instagram då vi delar det gemensamma intresset för dansk inredning!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.