Annons

Veckans söndagssummering v 30 – 2016

Då var det söndag igen och dags att summera den gångna inredningsveckan. Nummer 30 har bjudit på en blandad kompott av höstlanseringar, finfina nyheter och ett tidningstips. Scrolla och kolla igenom det senaste för att hålla dig uppdaterad på inredningsfronten! 
Inredningsbloggaren Daniella Wittes hem är med på omslaget av Elle Decorations senaste utgåva av tidningen och i nästa nummer kommer deras bloggare Krickelin att vara huvudnummer. Vad härligt med en tidning som faktiskt lyfter och hyllar sina egna portalbloggare i print. Hatten av för er!
Artilleriet har dragit igång sin stora sommarrea med 40% rabatt online-REA. Fyndade själv en grej som legat på min önskelista länge (ska visa sen) och kan inte låta bli att tipsa vidare. Grymt fyndläge!
En tapetnyhet jag missat att rapportera om är sommarsläppet av William Morris i dovar färger, för den som gillar hans mönstervärld men inte känner sig så vågade på kulörfronten. Kolla in Pure
Louis Poulsen har smygvisat Panthella Mini som lanseras i höst. En miniatyr av designklassikern Panthella, i ny storlek och nya färger. Själv hade jag hellre önskat mig en uppdatering i form av ett annat tillverkningsmaterial än plast, faktiskt. Otacksamt men sant. 
Franska Petite Friture är aktuella med sina höstnyheter. Förutom de roliga korvlamporna i glas tror jag på den uppdaterade skomakarlampan med en skärm av fint tunt nät. 
 
Notiser: 
– Hemnet gör en ”branschglidning” och skriver artiklar om om Pokemon Go??
– Och mäklarna börjar blanda in Pokemon-spelet i bostadsannonserna…
Kommande nyheter från Frederica Furniture
– Läsvärd artikel om Svensken som kränger heminredning i Moskva

House of Rym har släppt bilder på sin höstkollektion 2016 och en mängd fina nyheter i textil och porslin. Min personliga favorit är Emma Von Brömssens fina fågelkuddar i nya kulörer.  Veckans mest omskrivna objekt till salu är svårt att bedöma eftersom det råder lite stiltje på mäklarfronten så utöver Josefin Håågs styling för Fantastic Frank har det varit stiltje. Däremot har den här gamla godingen tagit en svängom på nätet igen efter Ulrikas blogginlägg. Fler bilder HÄR. Jag avrundar med en inspirerande tavelvägg och önskar en fin söndags kväll till er alla! 
Foto: Elledecoration.se, Artilleriet, William morris, PF, Louis Poulsen, HoR, Derek Swalwell

Kommentarer

 • Annika skriver:

  Pure Morris finns i butik. Superfin kollektion! Jag har redan beställt tapeter till kök och hall! 😉 Alltid lika intressant att läsa dina söndagssummeringar!

 • Håller fullkomligt med, så fint hemma-hos-reportage av och med Daniella Witte!!
  Kram Anette

 • Erika skriver:

  Härlig inspiration!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.