Annons

Trend Alert: Doftsprayer

Glöm doftljus, nu är det doftsprayer som är grejen. Jag hann påbörja det här kollaget innan jag såg det dyka upp i en inrendingstidning alldeles nyligen men om två noterat samma sak betyder det väl bara att det är mer ”sant”? Det hetaste just nu är just rumssprayer och att hitta sin egen signaturdoft till hemmet. 
1. Le Labo Home Frangrance
2. Fornasetti Room Spray
3. Aesop Aromatique Room Spray
4. Diptyque
5. Byredos rumsspray

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Har Byredos men tycker inte den doftar så länge faktiskt. Hade en från Voluspa för några å sedan och minns den som att den "höll" längre i luften…

 • Jag gillar rumsdofter och diffusers mer än doftljus då dessa ofta sotar, tycker jag.
  Byredo’s har jag haft sedan länge, en storfavorit och nu även deras textilspray Toile.
  Ha en härlig dag!
  Anette

 • Johanna skriver:

  Rituals har bra

 • Åh, jag älskar doftsprayer! Har dock lite svårt att hitta någon som verkligen håller doften då jag älskar fruktiga dofter.

 • Lisa skriver:

  Jag älskar doftljus och luktagottsaker i allmänhet. Men sedan jag fick barn så har jag börjat tänka mer på vad vi omger oss med i hemmet. Jag undviker doftljus mm för jag är orolig för allergier/astma osv. Du Frida brukar ju prata mkt om miljön och hänsyn på ett bra sätt – hur ser du på detta och vet du ngt mer i sakfrågan? Kram Lisa!

 • Wilhelmina skriver:

  Vill också tipsa om ett av mina favorite märken när det kommer till dofter, tvålar och hudvård. Spana in holländska Marie Stella Maris. Delar av försäljningen går till vattenprojekt i behövande länder och ingredienserna är naturliga! Grundaren startade i modebranschen (tror det var Maison Scotch). Min favorite är tvålen med "svartpeppar doft" (poivre noir). Men deras rumsprayer "heel lekker" (dutch)!! Värt att spana in deras webshop eller ett besök när det är dags för Amsterdam! 🙂
  Glad sommar!

 • Sofi skriver:

  Vår signaturdoft här hemma är just nu en blandning av doftpelargonen i köket, den fuktiga tvätten på tork i tvättrummet, maten som lagas på grillen och tvålen på toaletten. Doftar av oss och doftar hemma. För oss. Räcker fint.

 • Li skriver:

  Spontant så tycker jag att detta är en märklig trend. Vi omger oss med så mycket kemikalier i vår vardag som vi som konsumenter kan för lite om. Jag hade inte känt mig trygg i att använda varken doftljus eller spray i barnens rum (eller på grund av husdjur heller) och därför köps de heller inte in till vårt hem. Jag kan bara tänka mig hur dessa produkter tillverkas och hoppas att de anställda arbetar under godkända förhållanden.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.