Annons

Happy Friday!

Den här veckan har jag ägnat åt att knyta ihop en väldans massa säckar på jobbet för att jag ska kunna vara ledig från mina åtaganden (utöver bloggen) i fyra veckor. Det kräver lite planering och trix, men det är inte alls omöjligt. Det vill jag säga till alla som är osäkra på att starta eget och dras med den där förutfattade meningen om att vi som egenföretagare måste gå runt med verksamheten som en fotboja 365 dagar om året. De första åren är det såklart tuffare, inte tu tal om det – men när man väl fått styrfart och lärt sig säsongseffekterna i sin bransch så lär man sig också planera uppdragen därefter och managera sin egen oro under ”lågsäsongen” (för man vet ju, av erfarenhet, att det varit lugnare i perioder även tidigare år) och då kanske det också är lättare att faktiskt unna sig lite avkoppling själv under samma tid. I juli är de flesta av mina kunder helt omöjliga att nå så därför tänker jag faktiskt låsa igen kontoret de veckor som förskolan har stängt i år (28,29,30 och 31). Den här näst sista veckan innan ledigheten har jag också passat på att fixa ett par surdegar på hemmaplan för att verkligen kunna njuta av semestern. Jag har bland annat monterat upp en gardinstång i vardagsrummet och måttbeställt gardinlängder, satt upp en sänglampa som legat i en kartong alldeles för länge, reklamerat en bordsskiva, fixat markiser som varit trasiga och beställt ett inomhusträd samt en stor kruka till vårt uterum. På grund av lång leveranstid både på grönsaken och keramiken bjuder jag på min inspirationskälla som fotomodell. Laboratiorie San Rocco heter krukan och finns hos BergsPotter / Artilleriet. I love it. Happy Friday!
 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Mycket tjusig kruka Frida!
  Hoppas att du får en härlig helg!
  Kram Anette

 • tina skriver:

  Fint!! Ha en härlig helg!
  kram tina

 • Hanna skriver:

  Trevlig helg!!!

 • Annika skriver:

  Ha en superhärlig ledighet! Men först; avslöja var man kan köpa ett hyfsat uppvuxet inomhusträd. Pleeeaase! 🙂

 • Maria skriver:

  Annika: Brukar finnas fina (och lite billigare än inne i stan) på handelsträdgårdarna. I Stockholm har exempelvis Zetas fina.

 • Annika skriver:

  @Maria Tack för tipset! ??

 • Anna skriver:

  Snyggt! Vad är det för träd?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.