Annons

DIY: Nyckelknippa med knop

Många kanske är på sina (eller lånade) sommarställen nu och har nya nycklar att hålla reda på? Vi har ju hyrt en stuga och vet hur nervöst det där kan vara. Ett smart tips är att knyta en stor knop av ett rep och vips blir det mycket svårare att tappa bort den där lilla rackaren som annars lätt smiter iväg på konstiga ställen. Jag tog en bit av ett rep och fick googla hur man gör knopar men…. Titta. Voilá!
Foto; Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • eKorren skriver:

  Antar att du menar voilà. Inte lätt med alla de däringa utländska märkvärdigheterna…

 • Anonym skriver:

  så galet snyggt! 🙂

 • Linn skriver:

  Jag gjorde likadant fast med en läderrem som låg hemma och skräpade. Mycket nöjd! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.