Annons

Snygga servettbrytningar till sommarens kalas med Duni

Såhär under försommaren är det många som planerar för examensfester, dop, bröllop och midsommardukningar. I samarbete med Duni bjuder jag på lite inspiration för hur man kan använda servetten till att skapa vackra blickfång på tallriken. Plocka in detaljer från trädgården och vik vackra bestickhållare till exempel! Mer inspiration hittar ni i Dunis servettvikningsfilmer samt i Dunis shop där du just nu får 15% rabatt på deras sortiment om du anger rabattkoden: Trendenser när du kommer till kassan. Gäller t o m 2016-06-30 Du kan också följa Duni på instagramkontot @dunisweden

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Duni

Kommentarer

 • L skriver:

  Bilden underst, är de servetterna gjorda med Dunis servetter? Isåfall, vilka är det?

 • Frida skriver:

  L: Självklart! Det är Dunis serie som heter Dunilin.

 • Ann skriver:

  Det tycks som om bestickhållarbrytningen inte finns med i Duni’s serviettvikningsvideor. Det finns en liknande, Pocket, men inte den vackra på bilden.

 • Hannah skriver:

  Så himla fint! Undrar också hur du gjort den fina!

 • Kära du. Vet nog ungefär hu du känner det då deadlines hopar sig här också. Längtar efter lite tid på vattnet och semester. Fina peppande bilder, tack för dem. kram

 • Kristina skriver:

  Ser jättefint ut!
  Undrar över besticken, tillverkare och modell?
  Kivik är fantastiskt, min favoritplats på jorden.
  Mysigt fika på Kivikstrand och god lunch på Kiviks hotell. Cafeet Olof Victors utanför Ystad och Glemminge är ett måste varje sommar.
  Hoppas att du får en fin vistelse.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.