Annons

Skördefest i pallkragen

Minns ni min pallkrage på hjul som jag byggde ifjol? Häromveckan dammade jag av den från vinterförvaringen på förrådet, fyllde på med ekologisk jord och planterade ner lite sallad och kryddväxter till sommarens grillkvällar. Man kan väl säga att jag… missbedömde proportionerna? Litegrand… Hehe. Det har ju varit ganska varmt de senaste dagarna och det har växt så det knakar däri. Jag höll på att få en chock när jag inspekterade min odling tidigare ikväll. Det svämmar redan över på alla håll och kanter. Och det är ju bara 1 juni idag! Hmm. Det lär bli sallad till frukost, lunch och middag framöver.
Foto: Frida Ramstedt Trendenser.se

Kommentarer

 • Mha skriver:

  Vilka snygga byxor! Var har du köpt dem?

 • uppochhoppa skriver:

  Åh så fint! Mina (7) stora krukor står fortfarande tråkigt tomma fast det är juni och allt. Jag skyller på 200% jobb med pågående pt-utbildning och allt men hoppas ta tag i dem på måndag. Fick bra med inspiration nu!

 • Sanna skriver:

  Hej Frida! Jag vill bara ge dig en eloge för all tid du lägger ner på bloggen för oss läsare!! Jag uppskattar verkligen att du numera bloggar varje dag, det är så himla bra läsning och bra mix av ämnen. Tack och heja dig!!!

 • Egenodlat, lyckost dig, finns inget härligare!
  Kram Anette

 • Anne skriver:

  Haha tack!

 • Sanna skriver:

  Va kul! 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.