Annons

Mina sommarplaner

Just nu känns det som om dagarna (och arbetsuppgifterna som ska klaras av) innan semestern viner förbi öronen i ett sådant tempo att örsnibbarna är på väg att fatta eld. Jag skriver ju inte om allt jag sysslar med här på bloggen, tänker att det skulle tråka ut er, men för att fatta det kort – såhär inför semestertider är det som om precis alla kunder ska ha precis allting klart s a m t i d i g t. ”Att det är lite körigt just nu” vore därför dagens understatement. Men när det uppstår myrornas krig i huvudet försöker jag bryta tankarna. Jag tar en mikropaus, smiter på damernas och bara ser mig själv i spegeln. Andas, fokuserar på det jag har kontroll över. Och dagdrömmer om det som komma skall. Hur fånigt det än må låta – men jag jobbar mycket med målbilder. Just nu består de till stor del mina SUP-brädor (jo, jag har köpt två stycken) som jag väntar leverans av i dagarna. Av ljumma sommarkvällar i Norrland där solen aldrig vill gå ner. Av Höga kusten. Vår kommande semestervecka i Skåne, i ett sött och oprövat litet hus vi hyrt med utsikt över havet. Min pappas 70-årsdag. Och all tid jag vikt för att läsa böcker om kvällarna (jag ska visa er min sommar-pocketbok-trave vad det lider) och faktiskt – på njutet i jobbet. För inemellan all stress och allt gnäll när man har mycket att göra får man inte glömma bort att man faktiskt har just det. Uppgifter. Jag minns när jag blev varslad från mitt jobb på en stor reklambyrå 2008. Samtidigt som det var finanskris och elände på intåg. Då visslade man inte direkt när man vaknade på morgonen, så hur körigt det än må vara nu är jag alltid glad över att det är just det och inte precis tvärtom. Och juli, kära juli, du håller mig under armarna med längtan till Umeå, Norrfällsviken, Bua/Varberg, Kivik, livet och havet. ”Sea you soon!”
Foto: moodboard med semesterbilder från mina bästa sommarställen

Kategorier:

Kommentarer

 • Martin skriver:

  Glöm nu inte Vejby baby, på vägen hem från Österslem

 • Kära du. Vet nog ungefär hu du känner det då deadlines hopar sig här också. Längtar efter lite tid på vattnet och semester. Fina peppande bilder, tack för dem. kram

 • Lisa Lemke skriver:

  Låter helt magiskt Frida, hoppas du får en fantastisk sommar! Sväng inom Skrea Backe om du har vägarna förbi vettja! 🙂 Kram Lisa

 • Caroline skriver:

  Härligt kollage:-) Och du det är inte alls tråkigt att höra om lite av ditt liv utanför jobbet, tycker bara det är med till att göra bloggen mer personlig och härligt! Ha en fin sommar, Kram Caroline i Köpenhamn

 • Elle skriver:

  <3 Ha en fin sommar!

 • Wilhelmina skriver:

  Hey Frida!
  Åh kan du inte berätta vart du köpt dina SUP-brädor? Riktigt sugen på att köpa en själv men inte hittat någon riktigt känner jag… Vore kul att få veta vart du köpt dina!
  Ha det gott & HAPPY FRIDAY!
  Häls
  Wilhelmina

 • Lina skriver:

  Ja, visa gärna lite böcker du tänkt läsa. Jag behöver verkligen tips på den fronten. Sen blir jag så nyfiken på SUP-brädor. Vad är det? Ska genast googla. 😉

 • Fru Minimalist skriver:

  Åh, Norrfällsviken är så vackert! 🙂 Jag hoppas på att kunna ta dit och visa Herr Minimalist, Storasyster Minimalist och väntande Lillebror Minimalist denna pärla i sommar! 🙂

 • Jojo skriver:

  Förstår att Höga Kusten och Norrfällsviken är en av dina sommarpärlor. Jag bor där och så många himlans fina platser de finns här omkring. Love it! Glad helg!

 • Linnea skriver:

  Hej Frida! Låter som riktigt härliga planer. Är nyfiken, som Wilhelmina, på SUP-brädorna. Var ifrån är det? Vad heter dem/märke? /Linnea

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.