Annons

Inredningstips: Kimono som dekoration i sovrummet

Ett superenkelt stylingknep och inredningstips till sovrummet är att använda en mönstrad morgonrock, kaftan eller kimono som dekorativ detalj. Ett relativt billigt och ombytligt trick för att sätta lite färg på rummet istället för en tavla eller tapet och nu under sommartid är det ju också ett användbart plagg som morgonrock som tål att hänga framme och vaja i vinden mellan användningarna. Jag fyndade den här på Lindex 2014 men just nu finns ju massor att välja ute i butikerna om du inte har en sedan tidigare. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin skriver:

  Åh, jag är precis ute efter en fin kimono/morgonrock, men hittar absolut ingenting i butik! Är inget fan av polyester, så söker en i siden. Har någon tips på var jag finner en så hit me! 🙂

 • Frida skriver:

  Karin: Kolla in Kajsa Cramers Home collection i 100% silke ??Ser bara de enfärgade på hennes webbshop men har nypt i en fin mönstrad kimono/kaftan/klänning med skärp i hennes butik på Spinneriet! 1300 kr!

 • Karoline skriver:

  Kika här, så fina att man smäller av: https://tictail.com/s/alicefinestore

 • julia f skriver:

  Det är så jädrans fint! Jag har min kimono hängandes i sovrummet också 😀

 • Fanny skriver:

  Riktigt fint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.