Annons

Veckans söndagssummering v 18 – 2016

Jaha, då var det söndag igen och dags att knåpa ihop en sammanfattning av inredningsveckan som gått. Det ska dock erkännas att just denna skrivs med nöd och näppe. Jag är nämligen galet darrhänt efter att ha gått loss på våra stenplattor med grannens högtryckstvätt halva dagen idag. Men, nu är uppfarten kliniskt ren och jag ska göra en insats för att få fingrarna att lyda. Voilá, veckans söndagssummering!
Svenska HOPE’s slutsålda Scarf Blanket som lanserades för ett år sedan är äntligen ”back in stock”, ett pressmeddelande som fått bloggvärlden att jubla. 
Danska Lyngbys nya krukor (en förlängning på de populära vaserna) har kommit ut i butik.
Sara Medina Linds märke Melo är aktuella med en ny produkt! Den klotrunda trädekorationen Orb Ash i vitsåpad ask. Håll utkik efter mer info via deras instagramkonto!
 
Notiser: 
– Svenskt Tenn öppnar en liten uteservering i sommar
– Metro har släppt ett eget bundet inredningsmagasin 
Formex har avslöjat sitt nästa trendtema för höstens mässa: Nordic Me!
– Och på tal om trädgårdsfix så har Bolist lanserat en ny smart tjänst för er som inte har grannar att låna högtryckstvättar från. Nu kan man inte bara köpa utan även hyra verktyg från deras butiker. Heja hållbar delningsekonomi, inte minst på saker som kanske bara används några gånger per år!
 
Veckans mest ombloggade lägenhet till salu har jag nog redan visat men ett objekt som förtjänar lite mer uppmärksamhet är inredningsbloggaren Sanna Fischer Nordströms hus som är till salu via Magnussons Mäkleri. Nyfiken på mer bilder? Klicka dig vidare HÄR. Ha en fin söndagkväll!
Foto: HOPE, Lyngby, Pella Hedeby, Magnussons Mäkleri

Kommentarer

 • Mary skriver:

  Sannas hus redan sålt..

 • Maria skriver:

  Borde inte filten från Hope platsa under "lika som bär". Den är lite väl inspirerad av Hermes Avalon blanket kan man tycka. Eller beror det på att det inte är ett lågprisföretag utan ett etablerat svenskt designföretag?

 • Emilie skriver:

  Håller med Maria! Har tänkt precis samma sak, Hope-filten är lite för lik Hermes-filten…

 • Frida skriver:

  Jag håller inte med er överhuvudtaget och tycker du är onödigt insinuerande Maria. Har du verkligen sett båda plädarna i utfällt format?
  Jämför denna:
  https://www.vavawoom.com/karolina/wp-content/uploads/sites/2/2015/05/hope-blanket-scarf-art-work.jpg
  Med denna:
  Tycker du fortfarande att de är så lika?
  https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR75MKr-exshZZKZXj8TpdjK891kfDCmRM8SQdV12shy1aN1OV90Q

 • Maria skriver:

  Tyvärr fungerar inte länkarna för mig men vad gäller plädarna har jag Hermes pläden själv, Hope pläden har jag endast sett som hastigast och min första tanke var att det var en blandad kopia av Avalon och Burberry Prorsum capen och det tycker jag fortfarande och förstår inte vad som skulle vara insinuerande gällande den iakttagelsen

 • Lena skriver:

  Länkarna funkar om man klipper ut dem och klistrar in dem i webbläsaren. Förstår vad Frida menar – Hope har ett helt annat mönster! Bara bokstäverna i hörnet som påminner.

 • Minimalisterna skriver:

  Föreställ dig ett samhälle där inga verktyg samlar damm i förrådet, inga lägenheter står tomma över semestern, inga leksaker ligger och skräpar på vinden och ingen kör en tom bil några längre sträckor. Är du redo för att leva i en delningsekonomi? 🙂
  https://minimalisterna.se/ar-du-redo-for-delningsekonomin/

 • Martin skriver:

  Länkarna funkar utmärkt.
  Frida har rätt, Maria har fel. Slut på diskussionen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.