Annons

Trevlig helg!

Det händer inte ofta att jag ”hinner” dricka upp min kaffekopp innan den kallnar men den här fredagen har jag faktiskt unnat mig den pausen. Det har hänt saker i min kompiskrets den här veckan som verkligen har fått mig att stanna upp och reflektera vad man gör av sin tid och sitt liv och jag kan inte med att skriva Happy Friday idag för jag känner mig rätt nedstämd om jag ska vara ärlig. Men i eftermiddag ska jag åka och hämta min mamma och syster på flyget, de kommer och hälsar på mig från Umeå i helgen och imorgon väntar en heldag på SPA tillsammans. Det ser jag fram emot. Hoppas att du får en fin fredag!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Natalie plus Co. skriver:

  Vad härligt med en dag på spa 🙂 Vad mysigt!

 • SPA låter underbart Frida, hoppas att ni får en fin helg tillsammans.
  Kram
  Anette

 • Fanny skriver:

  Hoppas du får en fin helg Frida! Kram

 • Ekenäsliv skriver:

  Låter riktigt härligt!
  Njut av helgen 🙂
  Buketten var ju maklöst vacker!

 • Kicki skriver:

  SPA borde man unna sig oftare! Hoppas ni får det fantastiskt 🙂 Underbara blommor förresten, DET är fredagskänsla bara det.

 • Johanna Forsberg skriver:

  Skratt varvat med gråt, det är livet i ett nötskal. Njut av de dina i helgen. Ta tid för reflektion. Kram från Norrland.

 • Linda skriver:

  Ja du, livet har en jäkla massa facetter och alla glittrar inte. Önskar dig en fin helg tillsammans med din familj <3

 • Eva skriver:

  Mysigt! Heja Norrland -det är där the force finns! Blir ni sugna på palt styr ni kosan ännu mer norrut. Jag bjuder 🙂

 • Emelie skriver:

  Frida du är en riktigt inspiration och en fantastisk kvinna! Heja dig i all lägen!

 • Fru Minimalist skriver:

  När vi pratar om att må bra och vara lycklig är det inte alltid så lätt att bara tänka positivt. I perioder i livet har vi motgångar som vi inte kan styra över och hur vi än vrider och vänder på dem kan det vara svårt att se det positiva med det inträffade just där och då. Något som då kan vara enklare och ge motsvarande effekt på ditt välbefinnande och humör är tacksamhet. Tacksamhet ger dig möjlighet att känna dig bättre och lyckligare i vardagen även i perioder av motgång eller missöden. Samtidigt måste man såklart få känna sig nedstämd och ledsen då och då.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.