Annons

Tips på praktiskt papperspyssel

Jag ska erkänna att praktiska plastfickor inte är min bästa gren. Jag avskyr dem. Men ibland behöver man ju samla ihop viktiga papper, visitkort och annat i sin väska. Inför möten, när man ska på mässor eller när man ska lämna kvitton till revisorn. Mitt bästa tips? Vik dina egna mappar, kuvert och visitkortshållare. Det finns jättebra tutorials på nätet. Allt du behöver är en vass sax och redskap som hjälper dig fixa vassa kanter och vikningar. Träspatlarna har jag köpt på Clas Ohlsson och saxen i gummiträ på Granit. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Så himla fint Frida!
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • S skriver:

  När presenteras vinnarna i panduro-tävlingen på din blogg? 🙂

 • Anonym skriver:

  Bra tips! Jag pysslar också mycket hela tiden. Kika gärna in på min blogg
  Ha en underbar dag i solen!

 • Jossan skriver:

  Så himla fint! 🙂

 • Astrid skriver:

  Hej! Skulle jättegärna göra sådana här men hittar ingen tutorial- kan du hjälpa mig att länka någon för mappar och visitkortsfodral??
  Tack på förhand!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.