Annons

Party Prep och sommarpepp

Den här dagen har gått i ett. Ni som följer mig på Instagram har säkert sett. Tidigt imorse låste jag upp för kaminkillarna som kom för att påbörja installationen av vår kamin (och göra hål i taket, huga!). Tusen beslut och myror i huvdet, sedan blev det rally till Spinneriet för att fixa bordplacering, bordsdekorationer, lokalprep och partypepp inför min bloggfest. Nu kl 18 smäller det. Det ska bli så himla roligt att träffa alla, därför vill jag njuta till 100% av kvällen. Ber att få återkomma med en bildrapport från kalaset lite senare. Dagens outfit blir en byxdress från Dagmar som jag köpte ifjol och en fin väska från Filippa K som jag fått i present. Nu ska jag kasta mig ut i 28 grader, klarblå himmel och sommarväder. Hurra!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofie L skriver:

  Himla fin outfit! ha en helt underbar kväll !!!

 • Ekenäsliv skriver:

  Love the dress!!!

 • Tråkigt att jag missar din vår(sommar?)fest Frida, hade gärna kommit om jag haft möjlighet. Ha en underbar kväll och njut av allt!
  Kram från Stockholm

 • Vi längtar till sommaren också! 🙂

 • Johanna Forsberg skriver:

  Tack för en helt fantastisk kväll! Jag hyllar dig, festen och fenomenet "blogg-företagar-kulturen" i mitt senaste inlägg.

 • Anonym skriver:

  Så himla snygg! Ja nu känns det verkligen som sommar 🙂

 • Karina skriver:

  Läste om dig på Hemnet precis, så himla inspirerande! =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.