Annons

På jobbet – Intervju i Plaza Interiör

I senaste numret av inredningstidningen Plaza Interiör är jag med på inte mindre än fyra helsidor (!) under vinjetten ”På jobbet”. I artikeln finns massor med bilder från min studio på Spinneriet och i intervjun berättar jag mer om hur det är att jobba heltid som inredningsbloggare. Skynda dig att haffa ett ex om du är nyfiken på hur jag lägger upp mina arbetsveckor och varför jag tycker man ska sluta jämföra sin egen början med andras slut. Juninumret finns i tidningshyllan till och med 21/6!
Foto: faksimil av Plaza Interior originalbilderna är plåtade av Bodil Bergqvist och mig

Kategorier:

Kommentarer

 • Karolina skriver:

  Hej Frida, jag måste bara säga – tack för Tiki! det var hos dig jag såg den först, och trots makens initiativa skepsis så ja, nu står den här i vår nya lya och vi älskar den båda två. Tack"
  Mvh Karolina

 • Fanny skriver:

  Vilket fint reportage Frida, grym du är! Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.