Annons

Önskelista maj 2016

Imorse skuttade jag upp ur sängen redan vid 6-hugget (lördag och dunderförkylning till trots) för att jag var så ivrig att se hur murbruket på kaminen i vardagsrummet hade torkat över natten. Jag är så himla, himla glad och nöjd med beslutet och resultatet kring vår eldstad i vardagsrummet. Nu fattas bara gnistskydd i form av kalksten, lite redskap och en slutbesiktning sedan tänker jag premiärelda om det så är bastuvärme ute. Imorse anmälde jag mig också till ett Stand Up Paddle-event i Varberg (längre fram i sommar) och vips hade en önskelista för maj månad utkristalliserats i mitt huvud. Hoppas att ni har en fin lördag!
1.) Förutom att jag önskar mig en egen SUP-bräda så skulle jag även vilja testa turpaddling till Getterön. För att inte tala om dessa SUP-yoga-klasser på måndagar. Jag gissar att vi kommer hänga en del i Varberg i sommar! 2.) Emma Olbers eldstadsredskap från Eldvarm med detaljer i tärnsjöläder står högt upp på önskelistan med anledning av vår (snart) genomförda renovering i vardagsrummet. 3.) Liksom en matta från svenska Kasthall. Älskar detaljarbetet, som etiketterna. Hur fina? 4.) Min favoritparfym tog slut häromdagen. Dags att införskaffa en ny Grace, kanske Pure den här gången. 5.) Sist men inte minst har jag förtjusat mig i krukan Tivoli från SMD. Smart med handtag. I sommar skulle den husera våra smultronplantor som jag köpte häromdagen och i vinter kan vi använda den när vi ska bära in ved! 

Kategorier:

Kommentarer

 • Ååå det eldstadssetet är ju bara så fint! På min önskelista också! Ha en fin lördag.

 • Linda skriver:

  Härligt att det känns bra gällande beslutet om kaminen 🙂 Jättefin "vedkorg" o eldstadsset men det här hemma får vi nog vänta med ett sådant … 3-åringen kommer ju sopa hela huset med den borsten 😉

 • Emma skriver:

  Stod och kände på eldsetet på artilleriets nya ställe idag. Himla fint.

 • Jessica skriver:

  Supyoga låter spännande! Det måste jag okså prova!
  Nyfiken på vad det är för supevent!

 • Therese skriver:

  Ja tack till mattan!:) Den är verkligen superfin!

 • Så mycket fint du har hittat Frida, var inom Varberg påvägen från Göteborg och det är så himla fint och mysigt där!
  Kram
  Anette

 • fanny skriver:

  Tips på SUP-brädor. Finns bägge uppblåsbara (där man får en ryggsäck etc till som den går i) och fina i trä som gör sig bra för ögat också. Perfekta för bägge paddling och just SUP-yoga! https://store.konaone.com/se/windsurfing-sup-boards/windsup.html

 • Marie skriver:

  SUP yoga är hur kul som helst, särskilt de övningar som är upp och ner! Jag föredrar dock att köra i Dubai (eller varför inte på Aruba, som är min dröm) där det är 28 grader i vattnet och klart vatten. Gillar tyvärr inte svenskt kallt, mörkt vatten, men man kanske vänjer sig.

 • Veronica H skriver:

  Vart sjutton hittar du philosophys produkter, i Sverige? Eller på nätet, som skickar till Sverige? Sist fick jag skicka bud med en vän som åkte till new york på bröllopsresa, haha! ??

 • Fru Minimalist skriver:

  Här har vi just planterat smultronplantorna i en bakonglåda. Ser fram emot Storasyster Minimalists första sommar där hon kan vara medveten och plocka de egenodlade smultrorna själv! 🙂

 • Måns skriver:

  Gillar man surf, SUP, Varberg och inredning måste man givetvis kolla in posters/tryck från Läjet Printworks på http://www.lajetprintworks.se
  Ses på vattnet! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.