Annons

Ny favorit från P.A.P.

Vissa pressprover är finare än andra. Den här lilla kreditkorts- och visitkortshållaren i vegetabiliskt garvat läder som jag fick från P.A.P Sweden förra veckan har redan blivit en favorit i min väska. Ser fram emot att slita på den eftersom skinn bara brukar bli mjukare och snyggare med åren. Kanske en fin student- eller examenspresent att ge bort till någon som går ut skolan i vår? Det får bli dagens tips för jag är så dödligt förkyld just nu att jag inte kan tänka klart. Och är det inte typiskt att man alltid blir krasslig när man taktar ner lite på tempot så säg… Over and out från hemmakontoret. Trevlig kväll!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Minimalisterna skriver:

  Helt klart snygg och inte så långt från Fru Minimalists plånbok som bara rymmer 6 kort och inget mer. Vi förespråkar och gillar verkligen små plånböcker som inte rymmer så mycket "skit". 🙂
  Har du någonsin tänkt på hur mycket de flesta släpar runt på i sina plånböcker? De är inte sällan vi ser plånböcker som knappt går ned i en vanlig byxficka, plånböcker som är nästan runda eller som från början är så stora att de kräver en väska för att kunna transporteras runt bekvämt. Vad är det egentligen alla bär runt på som är så viktigt? Det har vi rett ut och skrivit om i Dags att banta plånboken? 🙂
  https://minimalisterna.se/banta-din-planbok/

 • Johanna skriver:

  Hej Frida! Jag undrar när du presenterar vinnarna i senaste tävlingen? 🙂
  Jag undrar också om vinnaren till ellos-tävling från början av februari har presenterats någonstans?
  Vore det inte en bra idé att vinnarna presenteras senast 2 dagar efter avslutad tävling? Så vet man när man ska kolla. Det kan ju inte ta flera dagar, eller veckor för företagen att välja ut en vinnare. Och de är ju de som har arrangerat tävlingen så lite mer intresse kunde de ju visa iom att det är reklam för dem kan man ju tycka.
  Ha en bra dag!

  • Trendenser skriver:

   Hej, eftersom det är de sponsrande företagen som utser vinnarna (för att jag inte ska kunna anklagas för att vara jävig) så kan det ibland ta tid och två dagar efter avslutad tävling är tyvärr inget jag kan lova då vissa får 300-500 svar. Däremot håller jag med dig om att det inte ska behöva ta så lång tid som det gjort i fallet med Ellos men det beror nog helt och hållet på ett misstag. Jag återkommer om detta så snart jag kan!

 • Enkel och fin!
  Ta hand om dig och krya på dig, jag tar alltid Echinagard och vilar, det hjälper oftast riktigt bra!
  Kram Anette

 • Therese skriver:

  Deras produkter är så fina. Enkla och fina. Hoppas du mår bättre snart!

 • Linda skriver:

  Så himla fin!! 🙂

 • Anonym skriver:

  Det är viktigt med miljötänk kring möbler…men hur är det med djurhålningen innan en sån här liten pryl blir till? Visst är det lika viktigt och det måste vi prata mer om!!

 • Anonym skriver:

  menade givetvis djurhållningen 🙂

 • A-mamman skriver:

  Jag köpte två liknande från Céannis och började använda det ena, i svart, på en semester. Väl hemma igen återgick jag aldrig till gammal klumpig plånbok utan har fortsatt med lilla fodralet. Och det håller fint! Samt har faktiskt plats för både kort, några kvitton, sedlar och mynt.
  PS Har problem att kommentera, sorry om det blir dubbelt nu

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.