Annons

Mönster för kakelsättning

Jag håller på att ta fram ett inredningsförslag till ett stort nybyggnadsprojekt just nu och sprang på den här smarta illustrationen när jag gjorde research till köket idag. Bilden visar hur många olika uttryck man kan skapa genom att sätta ”vanliga” kvadratiska och rektangulära plattor i olika mönster. Jag tycker det var ett så himla bra stylingknep att ta till även för billigt standardkakel och en så inspirerande översikt när man funderar på stänkskydd i köket eller kakel i badrummet att jag struntar i att det är en illustration och delar bilden trots att det kanske ser lite knasigt ut i bloggflödet. Jag är nämligen säker på att det är fler därute som kan ha glädje av att se dessa tips!
Foto/illustration lånad från Centura

Kategorier:

Kommentarer

 • Laura skriver:

  Det er sådan en himla god idé! Jeg har netop indrettet et stort hus og brugt Vecto Red rapporten på gulvet i Hall og bryggers. Det blev super cool, og er en fin løsning når man vil undgå at ens entré ligner et baderum.
  Sweets/Laura

 • alexandra skriver:

  Tack för denna bra beskrivning om kakel.

 • Emma skriver:

  Precis vad jag behövde tack!! Kram från Italien, Emma 🙂

 • Johanna skriver:

  Låter som ett väldigt roligt projekt! Och detta är ju toppen att ha då man ofta ser inte-outsidethebox mönster på kakel, utan bara annorlunda kakel – tack för tipset och lycka till!

 • Hanne skriver:

  Tack för finfina idéer. Jag saknar en personlig favorit dock…att sätta vanligt rektangulärt kakel i fiskbensmönster!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.