Annons

Instamoments @trendenser

Jag har snart 90 000 följare på Instagram och har fortfarande inte riktigt kläm på vad ni gillar att se på mitt konto (help me!) men här kommer i alla fall en saxad mobilbildskompott med såväl publicerade och opublicerade bilder som visar lite av vad jag har och kommer att ha för mig den närmsta tiden. 
1.) Mitt instagramkonto bjuder bland annat på behind the scenes bilder från mina varierande arbetsuppgifter 2.) Men det som får mest likes är naturbilder från min omgivning? 3.) Den senaste tiden har jag också haft en del spännande samarbeten. Som det här tävlingen med Stolab där man kunde vinna Lilla Åland till sig och en vän. 4.) Försöker också fånga ögonblickbilder och detaljer på jobbet. 5.) Pausknapp på denna söndag ja tack! 6.) Jag fick ett bra pris på St Jörgen SPA i helgen så jag bjöd med min mamma och syster och där hade jag kunnat stanna. 7.) Laddad och redo för en ny vecka som bland annat kommer bjuda på… 8.) Poddinspelning och vidarebearbetning på.. 9.) det här projektet! To be continued.

Vill du följa mig på Instagram kan du göra det på: @trendenser 

Kategorier:

Kommentarer

  • Ser fram emot att få veta mer om samarbetet med duktiga Anna E Oscarsson, och även att få höra mer om SPA’t något som jag verkligen längtar efter just nu (fast inget stimmigt afterwork-spa som brukligt i Sverige)
    Kram
    Anette

  • Anonym skriver:

    Håller med om pausknappen! Kan man få FF på måndag också ?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.