Annons

Hemnetgodis på Hvitfeldtsgatan 13

Kolla in den här nyrenoverade sekelskiftesfyran med beige köksluckor, hexagonformat marmorklinker i badrummet och massor av tittgodis i hyllorna. Hvitfeldtsgatan 13 till salu via Alvhem!
 
Foto: Alvhem Mäkleri 

Kategorier:

Kommentarer

 • Squirrel skriver:

  Beiga?
  Du menar beigea, eller? Repetera gärna mjuka och hårda vokaler.

 • Desiree skriver:

  Jag såg en av dina fina blombilder i NA idag ?

 • Erika skriver:

  Squirrel, så roligt att kommentera surt och otrevligt och dessutom ha fel själv ? Beige, liksom orange, böjs inte på det sättet i skrift. https://www.sprakochfolkminnen.se/sprak/sprakradgivning/frageladan.html?url=-27634753%2Fcgi-bin%2Fsrfl%2Fvisasvar.py%3Fsok%3DBeige%26svar%3D31810&sv.url=12.c17e514db30bb2a810ea

 • Hanna skriver:

  Så fint??

 • Yrsa skriver:

  Hej! Jag tycker också att lägenheten är otroligt vacker. Men när jag byggde om mitt kök för flera år sedan så lärde jag mig att se till funktionen och inte bara till skönheten… Det hade varit mer praktiskt tycker jag att ha kylskåpet närmast arbetsbänken istället för att ha mikron och ugnen där. Förr (vet inte hur det är nu) skulle man inte heller placera kylen intill ugnen, antagligen för att ugnsvärmen gör att kylen (och frysen) tvingas jobba mycket hårdare då. Att ha en 80 cm arbetsyta mellan spis och vask brukade man också rekommendera. I små utrymmen kan man inte alltid (=sällan) ta hänsyn till sådana framforskade rekommendationer, men här hade det varit möjligt. Arbetsbelysningen verkar inte heller vara riktigt genomtänkt här. Men vackert är det 🙂

 • Jenny skriver:

  Verkligen fint!! Frida; vet du möjligen vad det är för köksbord? Jag är nämligen ute efter ett precis sånt här! Norrgavels känns lite för ömtåligt, men detta känns mer spillvänligt?

 • Sara Jihde skriver:

  Superfint och underbar färgskala! Blev också förälskad i bordet Jenny och har googlat som en galning här nu. Tror att det är detta från ilva kanske:) https://ilva.se/1013631-5637396033

 • Mattias skriver:

  Oj så fint. Köpsuget sätter in 🙂 Vad härligt att gå all in på ljust "trots" att det finns barn hemma som troligen vill göra patina med kritor och annan egen färg. Sånt som på sikt blir en del av familjetavlan.
  Fint!!

 • Anna skriver:

  Ja, jag skulle också gärna vilja veta var man kan köpa detta köksbord. Någon som vet?

 • johanna skriver:

  Åh så fint! Föll pladask för den gråa mattan i barnrummet. Vet någon var den kommer ifrån?

 • Sandra skriver:

  Hej,
  vet någon vad det kan vara för färgkod på köksluckorna?
  Tack!
  Hälsningar Sandra

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.