Annons

Hemnetgodis Arsenalsgatan 4A

Ibland känns det bara som att man behöver tvätta ögonen och börja om efter en intensiv period med mycket intryck. Kanske var det därför jag landade så mjukt i det här sovrummet, stylat av Joanna Bagge för Alvhem. Vitt och luftigt. Den matchar verkligen min sinnesstämning nu medan jag sitter vid ett rensat skrivbord med dagens första kaffekopp och Stacey Kents ”Ces petits riens” i högtalarna. Krispigt!
Foto: Alvhem

Kategorier:

Kommentarer

 • A-mamman skriver:

  Jag saknar verkligen grönt i rummet, men vilken underbar filt! Helt ljuvlig, jag vet inte om jag vill svepa in mig i den eller äta upp den.

 • Är det http://www.houseoflinne.se du har köpt dina möbler och prylar ifrån?
  Var inne på deras sida och såg att de hade mycket fina och liknande saker som du har!

 • Frida skriver:

  Hej, det är inte jag som bor i lägenheten. Det är Joanna Bagge som inrett och inredningen kommer från hennes butik Kvart Interiör!

 • Sofia skriver:

  Älska vitt! Enda färgen jag aldrig tröttnar på tror jag. Och skönt att se något så ljust när man ser så mycket mörkt i inredningssammanhang just nu.

 • Fredrika skriver:

  Älskar filten/överkastet! Någon som vet varifrån det kommer? Kram!

 • Christina skriver:

  Lite väl kallt intryck med så mycket vitt, och sååå ljust, nja, jag föredrar mörkt och fräscht istället för ljust och fräscht 🙂 Filten är väldigt din dock!

 • Anonym skriver:

  Älskar filten!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.