Annons

Budgettips stora krukor

Veckans klorofyllinvestering blev inte någon fredagsbukett utan en Japansk Kryp-en Harokataja Nana till uteplatsen. Det är den lilla cypressväxten till höger i bild. Om ni kan kisa för den ännu inte rengjorda trätrallen och oklippta häcken (nästa veckas projekt att bita tag i) så bjuder jag på ett grymt budgettips. Fyndade nämligen de här ljusgrå krukorna på Plantagen för 299 respektive 599 kr. Gillar den enkla formen på dem! Den ena ska jag ha till vår golvväxt inomhus och den andra ska få stå vid entrén och ytterdörren, men ställde ut dem båda på altanen för att ta ett foto så ni kunde se storleksskillnaden.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Brysselkakan skriver:

  Och till och med i morgon har de 30% på alla utomhuskrukor och där ingår dessa. Kan vara så att det bara gäller medlemmar men det blir man gratis direkt i kassan.

 • Hanna skriver:

  Jäklar så fina. Tack för tipset!!

 • Anonym skriver:

  Tummen upp! Golvväxten, va heter den?

 • Anna skriver:

  Rackarns fina! 🙂

 • Håller med, köpte samma igår till min nya Fiolfikus, mycket nöjd och såå prisvärt iom erbjudandet.
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • Linnéa skriver:

  Jättefina!
  Kolla gärna in min blogg där jag tipsar om andra fynd och hur man inreda billigt men fint hemma 🙂
  /Linnéa

 • Lina skriver:

  Detta är anledningen till att jag älskar din blogg ♥️Grymt tips ♥️♥️ Det är inte bara fint att titta på man kan skaffa det själv också ♥️♥️♥️

 • Farni skriver:

  Fint! Pallkragen på ben fångade mig, var kommer den ifrån?

 • Therese skriver:

  Väldigt snygga!

 • IsabelsResa skriver:

  Superfin blogg! Hoppas du har haft en bra lördagkväll! 🙂

 • Therese skriver:

  En fråga.. Jag antar att häcken i bakgrunden som ska ansas är gränsen mellan er och grannen, hur gör man då med andra sidan av häcken? Går man in till grannen och ansar även andra sidan, eller är det grannens "bekymmer"?
  Mina grannar har nämligen en häck mellan våra gårdar som dom aldrig ansar och det känns som att häcken drar sej längre och längre in på min gård (den drar sej förstås mot solen och jag bor på södersidan om häcken..). Grannarna är nästan aldrig här, dom använder huset som sommarstuga – och när dom är här så visar dom tydligt att dom inte vill ha med grannarna att göra. Ett dilemma.
  Jag har liksom ingen lust att lägga ner tid på deras jättelånga övervuxna häck. Hur gör ni andra?

 • Lina skriver:

  Supersnygga! Blir riktigt sugen på att åka till plantagen nu. Och vilket otroligt snyggt altangolv du har! Vad är det för golv?

 • Dietistannica skriver:

  De var verkligen superfina! Har precis köpt hus och unnar mig att bara grotta ned mig i allt vackert jag kan inreda med, och växter kommer det garanterat bli så det här var ett bra tips.

 • Emm skriver:

  Snyggt! Krukorna får tummen upp. Men NEJ! till kryp-en. Hoppas inte du gör krypenen populär för vissa sorter (kinesiska enar?) gör att päronträd blir sjuka. Päronpest har spridits i villaområden så att päronträd inte kan odlas i områden där kinesiska enar finns.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.