Annons

Badkarsblomma

När jag föreläser om hållbar inredning pratar jag ofta om hur viktigt det är att omge sig med fler inomhusväxter eftersom de är naturliga luftrenare, absorberar skadliga ämnen, tillför syre och höjer luftfuktigheten i våra hem. Mitt senaste tillskott på det temat? En badrumsblomma. ”Ören på snören” eller Linspeperomia som den också kallas. Toalett och badrum är miljöer som vi ofta glömmer bort när det ska inhandlas växter till hemmet, men faktum är att många gröna kompisar trivs väldigt bra där och alla krukväxter behöver ju inte stå på fönsterbrädan. En ampelväxt som denna kan lika gärna slingra sig ner från en badkarshylla – för att mjuka upp ett helkaklat badrum. Såhär ser den ut hemma hos mig!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Å så fint och enkelt! Brädan över badkaret var så fint.. De ska jag ha med mig 🙂
  Kram Jennifer

 • Åh då vet jag ju vad det är för växt som jag har hemma hos mig, jag och blommors namn går inte riktigt ihop 😉
  Fin och lättskött verkar det som , min växer så det knakar!
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • Sandra skriver:

  Tips på växt som överlever badrum utan fönster=kolsvart omgivning?

 • E skriver:

  Hej! Var kommer den jättefina badkarshyllan ifrån? 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.