Annons

3 x veckans kontor

Den här arbetsveckan blir ju lite rumphuggen eftersom det är en röd dag imorgon, men veckans arbetstimmar spenderas här. Vid skrivborden på Spinneriet. Vad som står på schemat? Packning och utskick av vaser för Trendenser & Friends, förberedelser inför nästa veckas bloggfest och lite kvittoredovisning på det. Nu ska jag visserligen tillbaka hit för ett möte på fredag (som andra verkar ta som klämdag) men det betyder ju å andra sidan dubbel fredagskänsla som bonus. Fin mitt-i-veckan-helg till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • nyfiken skriver:

  hej!
  det här har ingenting med kontor att göra (även om jag gillade inlägget), jag tänkte bara skamlöst kolla om du vet var den prickiga kudden som jag ser överallt kommer ifrån? tack för en superbra blogg!

 • Camillasnyahem skriver:

  Verkligen fint på ditt kontor!
  Här har du en till som jobbar på fredag 🙂

 • Tomas skriver:

  Vad är det för hörlurar på sista bilden?

 • ISA skriver:

  drömmen om att ha ett hemmakontor vaknar till liv <3

 • Lina skriver:

  Så sjukt fint!!!!

 • Patrik skriver:

  Du borde vinna Sveriges finaste kontor!!! 🙂 Så SJUKT fint! Hoppas du mår bra av att sitta så där fint! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.