Annons

Lookalikes: Laura Bohinc Skultuna

Skultunas ”The London Collection” är formgiven av den internationella smyckesdesignern Lara Bohinc. I våras 2015 släpptes en förlängning av den serien i rosa och turkosblått. Jag reagerade därför direkt när jag såg den här nyheten hos On Interiör, som lanseras våren 2016. Visst är väl de här lika som bär? 
Bild 1: Skultunas serie ”The London Collection, pris från 548 kr
Bild 2: Iris On Interiör, pris 129-249 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Supertrist att ännu en gång se en dålig kopia av en fin ursprungsprodukt.
  Skamligt att ens komma på tanken att göra på det viset.
  Inredningshjälpen/Anette

 • Emelie skriver:

  Hej!
  Jag vet inte om du har haft upp dessa, men på tal om lika som bär… Blev lite paff när jag såg denna (http://www.artilleriet.se/shop/varumarken/sika-design/#holly-swing-outdoor) efter att ha sett denna (https://www.granit.com/product.html/hangstol-rotting?category_id=210) på Granit. Jag vet inte vem som var först och säkerligen finns nog något original. Lika är dom i alla fall. 🙂
  Ha en fortsatt härlig vecka!

 • AF skriver:

  Visst, idén är absolut densamma även om mönstret är annorlunda. Finns däremot ett ännu värre exempel på lineahemma.se där det laserskurna mönstret är i det närmaste identiskt. Liksom färgsättningen… Rosa, turkos, guld osv. Och dessa lyktor kostar bara 79 kr! Faktiskt den värsta kopian jag har sett på denna ljuslykta.

 • Nette skriver:

  Usch, pinsamt! Plagiatföretag…

 • Cecilia skriver:

  Den finns som kopia hos gallerix också..

 • Sofie skriver:

  Trist med så lika plagiat, MEN jag antar att kopiorna inte håller samma kvalitet. Medan de från Skultuna är gjorda i ren mässing och pulverlackade så kommer ju dessa hålla livet ut till skillnad från plagiaten som förmodligen är stansade i billig plåt belagda med något som ska likna mässing.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *