Annons

Lookalikes: Laura Bohinc Skultuna

Skultunas ”The London Collection” är formgiven av den internationella smyckesdesignern Lara Bohinc. I våras 2015 släpptes en förlängning av den serien i rosa och turkosblått. Jag reagerade därför direkt när jag såg den här nyheten hos On Interiör, som lanseras våren 2016. Visst är väl de här lika som bär? 
Bild 1: Skultunas serie ”The London Collection, pris från 548 kr
Bild 2: Iris On Interiör, pris 129-249 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Supertrist att ännu en gång se en dålig kopia av en fin ursprungsprodukt.
  Skamligt att ens komma på tanken att göra på det viset.
  Inredningshjälpen/Anette

 • Emelie skriver:

  Hej!
  Jag vet inte om du har haft upp dessa, men på tal om lika som bär… Blev lite paff när jag såg denna (https://www.artilleriet.se/shop/varumarken/sika-design/#holly-swing-outdoor) efter att ha sett denna (https://www.granit.com/product.html/hangstol-rotting?category_id=210) på Granit. Jag vet inte vem som var först och säkerligen finns nog något original. Lika är dom i alla fall. 🙂
  Ha en fortsatt härlig vecka!

 • AF skriver:

  Visst, idén är absolut densamma även om mönstret är annorlunda. Finns däremot ett ännu värre exempel på lineahemma.se där det laserskurna mönstret är i det närmaste identiskt. Liksom färgsättningen… Rosa, turkos, guld osv. Och dessa lyktor kostar bara 79 kr! Faktiskt den värsta kopian jag har sett på denna ljuslykta.

 • Nette skriver:

  Usch, pinsamt! Plagiatföretag…

 • Cecilia skriver:

  Den finns som kopia hos gallerix också..

 • Sofie skriver:

  Trist med så lika plagiat, MEN jag antar att kopiorna inte håller samma kvalitet. Medan de från Skultuna är gjorda i ren mässing och pulverlackade så kommer ju dessa hålla livet ut till skillnad från plagiaten som förmodligen är stansade i billig plåt belagda med något som ska likna mässing.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.