Annons

Hemnetgodis på Furillen

Jag har aldrig funderat på det tidigare men när jag ser det här huset till salu via ESNY kanske det inte vore helt fel med ett sommarhus på Gotland ändå. Vad jag gillar allra mest? De enorma fönsterpartierna mot naturen, lika rogivande att titta på som havet i min bok. Men jag måste göra något åt bildstorleken i min blogg. Foton som de här blir verkligen inte rättvisa i pytteformat. Kolla in HÄR för fullskaliga foton. 
Foto: ESNY

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Jag läser via bloglovin på iPad, där blir det fina foton från sida till sida 🙂

 • Anna skriver:

  Superläcker natur dessutom vid Furillen!

 • Katrin skriver:

  Fint! Älskar hyllsystemet i fönstret! Bara att flytta hyllplanen efter behov!

 • Johanna skriver:

  OH MY GOD. Drömmen!

 • Malin skriver:

  Jag läser allt via bloglovin mobilen så för min del spelar bildstorlek ingen roll! 🙂

 • A-mamman skriver:

  Och jag har säkert 100 gånger tänkt på att ha ett hus på Gotland! Hoppas komma dit några dagar i sommar i alla fall, men det är ju det där med färjan och fullbokade turer i semestertid.

 • Elin skriver:

  Hej älskar ditt och Pellas mini webbprogram, har skrivit ett inlägg om det på min blogg. Kolla gärna in det om du har lust! PUSS

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.