Annons

DIY: Leather tassel

Ett enkelt DIY-tips för att hålla ordning på bokläsandet, eller för att ge boktraven i ditt stilleben en snygg ”leather trimming”? Gör en tofs av läder. Jag blev inspirerad av den HÄR instruktionen från Pinterest men tyckte tassel-detaljen kändes lite roligare som dekorativt bokmärke. Köp mocca eller läder på löpmeter, klipp till med en vass sax, limma, rulla och knyt. Låt torka… Klart!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Riktigt snyggt!

 • Emma skriver:

  SÅÅ snyggt!! 😀

 • Johanna skriver:

  superfin detalj!

 • Johanna skriver:

  superfin detalj!

 • Lee skriver:

  Hej! Älskar idén och den första bilden är otroligt snygg! Undrar om det skulle vara ok att jag "repostar" ditt inlägg på min blogg om jag tydligt hänvisar till att både bild & text är ditt och länkar dig?

 • Ellen skriver:

  hur snyggt som helst! ska definitivt testa.

 • Anonym skriver:

  Så himla snygg detalj!

 • michelle skriver:

  Snyggt! Perfekt liten present och superenkelt att annars göra av lite läder (eller tyg med band) från en second hand butik annars 😉

 • Trendenser skriver:

  Självklart, inga problem!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.