Annons

DIY: Läderklädd budgetpall

Jag fastnade för det här DIY-tipset på IKEA’s sajt Livet Hemma. Pella Hedeby och Anna Malmberg har gjort ett fotoreportage för IKEA’s ekologiska bomullsbäddset HÄXÖRT där de klätt sitsen på Ola Wihlborgs budgetpall MARIUS med läder och gjort om det till sängbord. Sist jag tipsade om liknande gör-det-själv-projekt var det några som undrade vart man kan köpa vegetabiliskt garvat läder. Kolla med Tärnsjö, eller hör av dg till din lokala tapetserare om denne jobbar med deras produkter, så kan du köpa skinn på löpmeter eller spillbitar som blivit över från en tapetserarverkstad!
Foto: beskuren bild av Anna Malmberg för IKEA Livet hemma

Kategorier:

Kommentarer

 • Julia skriver:

  Funderar över att textilen beskrivs vara ekologisk, vart kommer den information ifrån? Menar Ikea att deras nya mer hållbara bomull är eko? Hälsningar Julia

 • Tycker att hela den sovrumsmiljön från början till slut är hur fin som helst!
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • Marie skriver:

  Tipsar om Slöjddetaljer, som har fysiska butiker på ngra ställen runtom landet men även webbbförsäljning. De säljer skinn i större o mindre format. Vet ej om eko,har inte kollat det. Helt ok priser iaf! Är enda hobbybutiken jag hittat som säljer skinn och skinnhandskar.

 • Marie skriver:

  Eh skulle stå skinnband inte -handskar…

 • Lina skriver:

  Jag tipsar om Wasséns på Korsgatan i Göteborg – de har vegetabiliskt garvat läder! Både spillbitar och större stycken.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.