Annons

Dagens kontor

Eller borde jag kalla det lugnet före stormen? Såhär ser det ut i studion på Spinneriet idag. Jag har ägnat förmiddagen åt att möblera om och fixa 70 sittplatser plus projektorduk. På onsdag kommer nämligen inredare från IKEA’s varuhus i Uddevalla, Jönköping, Bäckebol och Kållered hit på en heldagsworkshop där jag ska prata inspiration och hur man kan använda internet som verktyg i sin kreativa process. Det ska bli så himla roligt! På onsdag kväll föreläser jag sedan om hållbarhet och inredning på HSB’s kundkväll inne i Göteborg. Så peppad. Innan dess återstår lite småfix vid skrivbordet och en intervju med tidningen Kupé (som kommer hit på besök senare idag). Och imorgon tisdag tar jag tåget till Norrköping över dagen för att föreläsa på Kinnarps tjejkväll. Så kan också en arbetsvecka se ut i Trendenser AB. Mitt bästa knep för att balansera upp en sådan är att alltid se till att boka in ”landningsdagar” i slutet. Därför håller jag torsdag och fredag oplanerade och öppna för infall så att jag ska kunna återhämta mig och komma ner i varv igen. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Zandra skriver:

  Har letat men inte hittat info. Är det någon anmälan till Kinnarps imorgon?

 • Önskar dig en fin vecka Frida!
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • Anonym skriver:

  Klokt! Tror bristen på / eller för korta landningsbanor är orsaken till att folk bränner ut sig, att de inte ger sig själva lite slack också utan bara kör och kör och aldrig lättar på gaspedalen.

 • Tina skriver:

  Jag håller med föregående kommentator om hur klokt det är att se till att fånga och hålla fast vid landningsdagar för att undvika att snubbla och skrapa knäna. Det låter som om dina uppdrag kommer att generera en hel del positivt för din del också måste jag säga. Så otroligt inspirerande möten du kommer få till:)Hoppas du orkar njuta lite på vägen Frida!
  Allt gott | Tina

 • Emma skriver:

  Ser väldigt mycket fram emot ditt föredrag idag Frida!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.