Annons

Veckans söndagssummering v 9 – 2016

Så var det söndag igen och dags att summera inredningsveckan som gått. Förutom att Sverige fått två Oscar(s) har det inte hänt så fasligt mycket rafflande på nyhetsfronten och definitivt inte i vår lilla bransch, men en och annan produktlansering har sett dagens ljus liksom några notiser värda att nämnda. Vill du ha koll på veckans mest ombloggade nyheter är det bara att scrolla och kolla! 
Ifö har haft ett bloggevent i Köpenhamn i helgen som jag själv tackade nej till eftersom jag ville vara hemma med familjen efter en hektisk reseperiod, men jag tipsade ju PR-byrån om ett gäng svenska bloggare istället och via deras rapporter har vi både fått se fina pressbilder och ett magiskt hus.
En annan ombloggad nyhet från veckan är Strings nya jubileumshylla i rostfritt stål vars pressbilder gått varvet runt. Tillverkas endast i 2000 ex och kommer ut i butik inom kort. 
IKEA är aktuella med ett nytt Art Event, men det var inget som imponerade på mig. Däremot blev jag sugen på att åka till Älmhult den 30 juni när världens första IKEA Muséum slår upp portarna.
Menus nya pressbilder för våren 2016 har tagit ett ärevarv på nätet i veckan. Se mer HÄR!
Och überhypade inredningsformgivaren Nendo designar… *tumvirvel* choklad. Den tredimensionella strukturen på bitarna ska tydligen ge olika smakupplevelser. Värt att testa? 
 
Några notiser
Billy-bokhyllans formgivare har gått ur tiden i veckan, men Gillis du kommer leva vidare i våra minnen.
– Marimekko lanserar kollektion tillsammans med Target i USA
– Sanna Fischer Nordströms sajt Wonderdeco har blivit gisslantagen. Läs mer HÄR!
– Och Mark Eden kungen av tyglampor är aktuell med Schooley´s Suspension Lamp. Fin!
 
Veckans mest ombloggade Hemnet-objekt då? Förutom stylisten Josefin Håågs lägenhet och Johanna Bradfords dito som jag redan visat så har den HÄR lägenheten fått spinn i sociala medier. Det är nämligen Pluras Kök som är till salu. Kolla in alla bilder här och ha en fin söndag! 
Foto: Ifö, String, IKEA, Menu, Nendo och Skandiamäklarna/Hemnet

Kommentarer

 • Poopuudesign skriver:

  Hej, vet du vart man kan få tag i en rostfri String pocket?

 • Anonym skriver:

  Tack snälla för länken det värmer i hela magen och vad synd att du inte hade möjlighet att vara med. Kanske ses vi igen en annan gång. Ha en fin kväll!

 • Alexandra skriver:

  Jösses vad fina detaljer ifrån Menu.
  Tack för en inspirerande blogg.

 • Håller med dig angående IKEA’s konstgalleri, alldeles för crazy och färgglatt för min smak.
  Inredningshjälpen/A

 • Anonym skriver:

  Oj, chokladen ser så smarrig ut 🙂 hoppas det blir annorlunda upplevelse med den roliga ytan. Spännande!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.