Annons

Tips på ”inemellanblomma”

Jag fastnade för den här bilden hos Alvhem-mäkleri, som jag sprang på via en vindslägenhet som är ute till salu just nu. En så fin och enkel idé på vad man kan göra av en fin vas inemellan fredagsbuketterna och det mer påkostade pyntet. Sätt i en rejäl och yvig kvist (om du har platsen för det) och vips har du en fin dekoration som står sig jättelänge. Det är en bit kvar till påsk, så än tycker jag grenarna kan få förbli nakna och skulpturala. Det svarta kruset på bilden ser ut att vara Sarah Widman för DBKD. Tips!
Foto:  Alvhem-mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

 • Anette skriver:

  Så fint (och ekonomiskt)! Personligen är jag väldigt förtjust i att plocka in grenar av trollhassel.

 • Anonym skriver:

  det är påsk nästa vecka klart man har pyntat. Man julpyntar liksom inte veckan före

 • Här hemma hos mig är de flesta växterna minst sagt dystra efter dålig skötsel de senaste månaderna då vi varit iväg mycket.
  Snittblommorna lyser också med sin frånvaro i detta nu, men tror jag ska inhandla någon kvist pronto efter att ha sett detta.
  Och ja, allt som Sarah rör vid blir smashing!
  Kram
  Anette

 • Anna-Karin skriver:

  Jag har faktiskt en sådan kvist av trollhassel upphängd i taket på fiskelina året runt. Efter säsong pyntar jag kvisten med tomtar, ägg eller spindelnät.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.