Annons

Sponsrat samarbete: Samsung #SerifTV på Spinneriet

Jag har länge varit på jakt efter en större bildskärm för våra kundmöten och presentationer på Spinneriet, men inte hittat något som känts rätt eller snyggt nog. Därför tvekade jag inte en sekund när jag fick erbjudande att prova den nya design-TV’n Serif i samarbete med Samsung Sverige. Det är nämligen en helt ny TV-modell av inredningsformgivarna Bouroullec. Serif är snygg från alla håll och kan stå på egna ben mitt i rummet vilket passar oss perfekt eftersom vi ville ha TV’n nära soffgruppen och inte monterad på väggen eller placerad på en TV-bänk. Jag gillar hur den både tar plats och smälter in på samma gång. 
Dessutom är det väldigt enkelt att koppla in en USB-sticka och/eller koppla upp Serifen mot nätverket när man ska köra presentationer och bildspel. Vi har provkört den i två månader nu och jag ger lika många tummar upp. Vill du läsa mer om modellen kan du göra det HÄR!

Foto: Frida Ramstedt. Trendenser.se
——————————————-
Inlägget presenteras i samarbete med Samsung #SerifTV 

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Snygg! Men är den verkligen sladdlös? Blir lite förvirrad här…

 • Sara skriver:

  Fin bänk i bakgrunden. Är på jakt efter just en sådan – var är den inköpt?

 • Frida skriver:

  Frida självklart är den inte sladdlös, jag drog bara ur kontakten när jag skulle fotografera TV’n. Tyckte inte det var fint på bilden med kabeln som vi drar från en förlängningssladd vid golvlampan i väntan på eluttag.
  / Frida

 • Frida skriver:

  Sara: Bänken är IKEA’s serie BESTÅ. Eller rättare sagt ganska många moduler av BESTÅ 🙂

 • Julia skriver:

  Jag har köpt en Serif. Den är väldigt snygg men jag ångrar mig en del eftersom man inte kan se SVT Play på enkelt sätt. Appen finns inte för Serif och via internet kan man bara streama det som sänds på TV just nu. Om man försöker se något från Play står läsaren bara och tuggar. Lösningen blir att koppla ihop Serifen med en Apple TV men då blir det en liten låda som står ovanpå TV:n och en andra elsladd. Inte lika snyggt längre. Jag hoppas att Samsung ordnar så att man kan ladda ned SVT Play-appen direkt till Serifen!

 • Robert skriver:

  @Julia Du kan se SVT Play om du köper denna lilla smarta HDMI-sticka som du sätter in på baksidan av din TV. Den är lika populär som Apple Tv om inte mer populär då den endast kostar ca 390 kr. 🙂 https://www.google.com/intl/sv_se/chromecast/tv/

 • Hannah skriver:

  Så snyggt! ??

 • Linda skriver:

  Riktigt snygg. Känns som en blivande klassiker!

 • Eva skriver:

  Vilken fantastiskt fin matta! Nu har jag sökt på din sida varifrån den är men inte lyckas hitta något svar så därför måste jag fråga var du köpt mattan. Tack på förhand!

 • Eva skriver:

  Hej igen! Jag hittade svaret ang mattan på din intagram:)

 • Jenny skriver:

  Hej,
  Vad kommer mattan ifrån? Så fin!
  Mvh
  Jenny

 • Johanna skriver:

  Supersnygg! Hade gärna haft en själv här hemma. Däremot tycker jag nog den är alldeles för liten för kundmöten och presentationer, men kanske funkar det bra för er.

 • Frida skriver:

  Haha, ja, jag tänkte väl! Hann börja fundera över olika laddningsmöjligheter och induktion och jag vet inte allt, men vi får väl vänta ett tag till på att slippa alla sladdar…

 • kikki skriver:

  Var har du köpt mattan?

 • Trendenser skriver:

  Vi har ju en projektor om vi ska hålla större dragningar/föreläsningar men vid mindre möten funkar denna alldeles utmärkt. Då känns det ju konstigt att visa på projektorduk 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.