Annons

Rabattkod hos Mathem.se

Som ni redan vet är jag restriktiv med att dela rabattkoder på min blogg, jag tackar nej till förfrågningar varje dag – men den här gången har jag gjort ett undantag eftersom det gäller en tjänst jag faktiskt använder själv, och som jag verkligen uppskattar. Vad jag pratar om? Mathem.se Deras koncept handlar inte om färdiga matkassar där man låser sig vid givna recept eller en bestämd veckomatsedel utan man kan handla hem precis vilken mat man vill och så levereras den till dörren nästa dag. Vissa orter i Sverige kan till och med få den beställda maten redan samma dag! Jag gillar också att man kan spara sina egna inköpslistor i deras system med de varor (och städartiklar) vi köper hem regelbundet och på så vis slipper man nästan tänka. Man kan handla på några minuter och beställer man samtidigt som någon granne i området kan man få det hemkört utan transportkostnad. Superbra! Vill du testa deras tjänst kan du nu få 200 kr i prova-på-rabatt genom att ange koden: TRENDENSER när du kommer till kassan. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

* Inlägget presenteras i samarbete med Mathem.se

Kommentarer

 • Elma skriver:

  funkar koden om man vart kund tidigare?

 • Rebecca skriver:

  Koden funkar inte 🙁

 • Cassandra skriver:

  Tack för koden 🙂

 • Johanna Bradford skriver:

  Så himla bra grej! Provade själv för första gången förra söndagen faktiskt och har blivit lycklig varje gång när jag kommer på att vi slipper springa och småhandla varje dag efter jobbet 🙂

 • Färdiga matkassar med bestämda recept osv är inte riktigt min grej men det här låter väldigt bra och värt att testas.
  Kanske redan idag!
  Kram
  Anette

 • Håller med! Vi handlar också mat på detta sätt och det spar oss väldigt mycket tid i vardagspusslandet. Önskar dig en fin kväll.

 • Anonym skriver:

  Kan jag använda koden även om jag testat mathem en gång tidigare? 🙂

 • Anonym skriver:

  Snyggt kök!!????

 • Fru Minimalist skriver:

  Vi har länge övervägt att testa att handla mat via nätet för att spara tid i vardagen, åtminstone storhandlingen någon gång i månaden eftersom vi valt att inte ha bil. Tror det kommer bli än mer regelbundet vi gör det när ingen av oss är föräldraledig längre, vi flyttar längre ut och har längre till mataffär etc än vi har idag. Tror helt klart det är framtidens sätt att handla mat.
  Behöver man handla över ett visst belopp för att koden ska fungera?

 • Frida skriver:

  Hej!
  Rebecka och Elma – det kan bero på att ni redan är kunder hos mathem eller att ni fyller i koden på fel sätt, det bästa är att ni kontaktar mathems kundtjänst på 020 15 10 10 så hjälper de er vidare om det krånglar.
  Tips: Koden ska fyllas i rabattkodsrutan och ej i presentkortsrutan!

 • Emelie skriver:

  Tyvärr så fungerar inte koden trots att jag aldrig varit kund tidigare. Väldigt tråkigt, dålig PR för mathem

 • MatHem skriver:

  Hej Emelie, ring oss på 020 15 10 10 så hjälper vi dig. Hälsningar Dan, Kundtjänst

 • Trendenser skriver:

  Har du kontaktat deras kundservice. Det är väldigt många andra som fått koden att funka (givet uppföljningen jag fått på detta) så kanske är det något annat som är knas hos dig. Ev. något tekniskt? De vill hemskt gärna hjälpa till men jag kan tyvärr inte svara på hur du ska gå vidare.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.