Annons

Önskelista mars 2016

Om två veckor fyller jag år och släkten tjatar på mig för att de vill veta vad jag önskar mig i present. Jag tycker det där bara blir svårare ju äldre man blir, men på begäran kommer en lista med fina saker som jag skulle bli väldigt glad för att få i ett paket med snören den 23 mars.
Jane Koenigs Love Tag i silver, Carina Seth Anderssons vas Urna för Marimekko, Swedish Grace nya äggkoppar, Aiayus ekologiska bäddset i färgen Shell och Maria Åkerbegrs återfuktande Neroli Freshner

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Du som är så duktig med inredning och pysslar och håller på! Är du kanske intresserad av en s.k SuperChunky-pläd? 🙂 Jag säljer de till marknadens lägsta pris.
  https://www.tradera.com/item/340959/253142547/super-chunky-plad-handgjorda

 • sofia skriver:

  Gulligt att dom tjatar och fint med en släkt..
  Trevlig önskelista! Vet du om de små vaserna finns i svart?
  Sofia

 • Sara skriver:

  Vilken härlig önskelista, vasen är ju verkligen fantastisk!
  Jag undrar vem som vann tävlingen om presentkortet hos Ellos?
  Ha en fin dag, kram!

 • Sandra skriver:

  Haha, Sofia, jag tänkte likadant, vad trevligt med släkt! Och jag tror inte att någon i närmsta familjen har tjatat om önskelista sen jag fyllde 10. Men mysigt att det kan vara så. Grattis i förskott!

 • Frida skriver:

  Jag säger ju det ??
  Ping: Anna och Sarah ?

 • Sara skriver:

  Fin önskelista! Snälla hjälp en hopplösing (som gärna vill lära sig), vet någon vad det är för växt/träd i krukan?

 • Nadia skriver:

  Hej! Skulle inte du köpa urnan fär ett tag sedan? ? Den är fin hur som helst. Sara: det är ett fikonträd i urnan. Men frågan är om den trivs att stå i vatten. Kanske överlever den så ett tag iaf.
  Trevlig söndag!

 • Sofia A skriver:

  Härligt med önskelistor 🙂 Den där vasen står högt upp även på min önskelista. Så fin! Hoppas att allt är bra med dig! Kram

 • Hanna skriver:

  Neroli freshner är grym! Älskar!

 • Trendenser skriver:

  Det var planen, men den fanns inte i butik när jag var där 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.